Workspace 51
Elektrische laadpalen bij Workspace 51: Opladen voor Iedereen!

11.12.2023

Elektrische laadpalen bij Workspace 51: Opladen voor Iedereen!

In het bedrijvencentrum van Workspace 51 in Ledegem hebben ze de duurzame toekomst omarmd door gloednieuwe laadpalen te installeren. Deze zijn niet alleen bedoeld voor de ondernemers die hier hun kantoren hebben, maar voor iedereen die zijn elektrische voertuig een energieboost wil geven.

Deze vooruitstrevende stap onderstreept niet alleen de groeiende vraag naar duurzaamheid in het zakelijke landschap, maar ook de inzet van Workspace 51 voor een milieuvriendelijke werkplek. Huurders van het bedrijvencentrum genieten nu van het gemak om hun elektrische auto's op te laden terwijl ze hard aan het werk zijn, zonder de stress van het zoeken naar openbare laadstations.

Wat dit nog opmerkelijker maakt, is dat Workspace 51 deze laadmogelijkheid ook openstelt voor niet-huurders. Dit betekent dat lokale bewoners en ondernemers nu ook kunnen profiteren van deze moderne voorziening.

Of je nu een enthousiaste ondernemer bent die zijn bedrijf runt vanuit Workspace 51 of een lokale bewoner die kiest voor een duurzamere levensstijl, de nieuwe laadpalen zijn een stap in de goede richting. Workspace 51 toont aan dat zakelijk succes hand in hand kan gaan met maatschappelijke verantwoordelijkheid, en dat het ondersteunen van duurzaamheid een collectieve inspanning is waar iedereen van kan profiteren.

Opening 2021

01.01.2021

Opening 2021

Na heel wat plannen, uitvoerige brainstorms en een zeer grondige renovatie is het zo ver: WS51 is klaar om de deuren te openen. Vanaf heden kan iedereen in dit bedrijfscentrum terecht die nood heeft aan een instapklare, bemeubelde kantoorruimte met alle nodige faciliteiten. Dankzij de uitstekende ligging en bereikbaarheid van WS51 wordt uw kantoor de ideale uitvalsbasis om te werken en te vergaderen in een rustige omgeving. Welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info