Workspace 51
Troeven

Onze kantoren
zijn comfortabel en praktisch ingericht en voorzien van alle infrastructuur

Troeven

Instapklare kantoren op uw maat

Kantoorruimtes

Bent u op zoek naar een rustige, professionele werkomgeving die instapklaar is? Maak kennis met WS51. Onze 22 gloednieuwe workspaces zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten zoals verwarming, airco en al het nodige meubilair om meteen te beginnen werken.

Elk kantoor is praktisch en ruim ingericht en telkens voorzien van een aparte keukenruimte, toilet en sommige beschikken zelfs over een douche. Er is keuze uit verschillende oppervlaktes vanaf 25 m².

Bekijk hier de vrije kantoren

Toegankelijkheid

Vlotte verbinding en bereikbaarheid

Snel op kantoor geraken zonder files, omwegen en parkeerproblemen is bij ons haast vanzelfsprekend. Dankzij de gunstige ligging van WS51 op een verbindingsweg nabij Ieper, Roeselare en Kortrijk en op een afstand van slechts enkele minuten naar de A19 raakt u elke dag vlot op uw werkplek.

U verliest evenmin tijd met het zoeken naar een parkeerplaats dankzij de grote parking achter het gebouw. Ook voor externe partijen en klanten zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien. Wie aangewezen is op het openbaar vervoer kan vlak voor de deur bus 54 nemen (Roeselare-Menen). Er is eveneens een fietsenstalling voorzien bij het gebouw.

Over WS51
Troeven
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info