Workspace 51
Over WS51

Een rustige werkomgeving op een bijzonder bereikbare locatie

Over WS51

22 ruime, bemeubelde kantoren

Kantoorruimte op uw maat

In ons nieuwe gebouw met 22 verschillende kantoorruimtes is er voor elk wat wils. Elk kantoor is standaard bemeubeld en beschikt over een eigen keuken, verwarming, airconditioning en een toilet. De kantoren op de benedenverdieping hebben ook elk een eigen douche.

U beslist over de inrichting van uw kantoor en bepaalt zelf wanneer, hoelang en hoeveel u hier werkt. Dankzij deze vrijheid trekt WS51 een gevarieerd publiek van ondernemers en creatievelingen aan.

Bij vragen of problemen is er altijd iemand in het gebouw aanwezig om u verder te helpen.

Alle vrije kantoren

Werken op uw eigen ritme

De perfecte uitvalsbasis voor uw onderneming

Workspace 51, of kortweg WS51, is een werkplek voor iedereen die een kantoor wil huren. Van jonge start-ups en freelancers tot bedrijven die een satellietkantoor willen betrekken en kleinschalige ondernemingen die een betaalbare en aangename werkplek zoeken.

Onze kantoren worden verhuurd voor een termijn vanaf 6 maand. Bent u vaak op de baan en zoekt u een rustige en bereikbare plaats voor een bijeenkomst? Dan kunt onze vergaderzaal boeken.

Contacteer ons
Over WS51
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info